Heilige Huisjestour

HANNE GAAT OP HEILIGE HUISJES TOUR

In een gezellige huiskamer met je familie en vrienden God aanbidden? Aanbiddingsleider Hanne de Vries die spreekt en zingt bij de jeugdgroep van je kerk? Dat kan! Hanne de Vries heeft aangekondigd dat zijn succesvolle Heilige Huisjestour opnieuw een vervolg krijgt – en misschien wel bij jou in de buurt!

Tijdens zo’n bijzondere avond zal Hanne muziek maken, persoonlijke ervaringen en anekdotes delen en is er genoeg ruimte om gezellig een praatje te maken. Natuurlijk zal hij ook wat nieuwe muziek ten gehore brengen. Op de poster hieronder en in zijn touragenda kun je zien waar Hanne naartoe gaat. En heb je interesse om hem in het najaar te boeken voor een huiskamerconcert? Neem dan snel contact op!

In 2013 vierde Hanne zijn 10-jarig jubileum als aanbiddingsleider met een huiskamertour door heel Nederland, waarbij hij onder andere optrad tijdens jeugdavonden en (jubileum)feestjes. In 2017 kwam er een vervolg op deze succesvolle tour. Hij kwam in totaal al in meer dan 50 huiskamers, hooizolders, jeugdhonken en zelfs in een discotheek. Annemieke, die een van de concerten bezocht, schreef: “Het was zooo gezellig! Dank voor je komst, je liedjes en waardevolle woorden.”