India

We gaan op tour naar India!

 

Jep, het staat er echt: mijn band en ik gaan op tour naar India! Word jij deel van ons avontuur? Lees dan verder om te ontdekken hoe je ons kunt ondersteunen.

unnamed (3)We hebben op een hele bijzondere manier de mogelijkheid gekregen om met een Indiase worshipband, namelijk met de Yeshua-band, eind november door India te touren. We willen ter plekke de lokale kerk bemoedigen en de mensen -vooral de jongeren- daar trainen tijdens de worship-workshops die we willen geven.

Deze bijzondere reis kunnen we niet maken zonder jullie support. Via onze speciale India-nieuwsbrief willen we jullie de komende maanden regelmatig op de hoogte houden.

Hoe kun je ons ondersteunen?
Wat een voorrecht en wat een kans om jonge christenen in India te kunnen bemoedigen! Maar dit kunnen we niet alleen, we hebben jullie hulp nodig, zowel qua gebed (dat dit hard nodig is, zagen we tijdens onze laatste reis naar Hongarije…) als financieel. We moeten deze reis namelijk zelf betalen. In onze India-nieuwsbrief zullen we zowel over de gebedspunten als de financiën meer vertellen. Mocht je ons financieel willen ondersteunen, dan kan dat door een gift te storten op de rekening van onze Stichting Love Revolution. We zijn hard bezig met de ANBI-aanvraag! Als de ANBI-aanvraag wordt goedgekeurd, geldt dit met terugwerkende kracht en is je gift belastingaftrekbaar.

Word jij deel van ons avontuur? Je kunt ons op verschillende manieren supporten:

Wil je ons een gift geven? Gaaf, dankjewel! Hieronder vind je de gegevens:

NL72TRIO0338665609
t.n.v. Stichting Love Revolution
o.v.v. India-reis

Enorm bedankt!