NOT A FAIRYTALE TOUR

okt 26, 2018 at 20:00

Avond vol energieke worship en mooie ballads: m’n band en ik gaan op tour!

 

“I will sing for joy / No one can take your love away from me!”

Dit wil je niet missen: in oktober tour ik met mijn band door Nederland en België met de Not A Fairytale Tour. We zullen nummers van m’n nieuwste cd afwisselen met bekende covers. Not a Fairytale is m’n meest persoonlijke album tot nu toe. Ik heb liedjes geschreven rondom thema’s die mij bezighouden: sociale gerechtigheid, depressie en mijn liefde voor Jezus.

BESTEL HIER KAARTJES VOOR DE TOUR >>

Bereid je voor op een te gekke avond vol energieke worship en met intieme ballads, zoals je van me gewend bent. Van Zeeland tot Utrecht, van Zuid-Holland tot Friesland: de tour komt op allerlei plekken in heel Nederland, en zal zelfs ook België aandoen.

Naast dat elke touravond een geweldig spektakel belooft te worden, zullen we ook met elkaar nadenken over hoe we temidden van alle stemmen en ‘waarheden’ die op ons afkomen, kunnen ontdekken wie Jezus is. Kom je ook? Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!

De tourdata
5 oktober Amersfoort
6 oktober Broek op Langedijk
12 oktober Kapelle
13 oktober Dordrecht
19 oktober Zwolle
20 oktober Surhuisterveen
26 oktober Lommel Belgie
27 oktober Veenendaal