Bio

For English click here

“Wat ik hoop te bereiken met mijn muziek is dat iedereen die het hoort ook iets van God zelf ervaart. God is de bron van het leven, mijn Schepper, de basis van alles. En daar zing ik over en getuig ik van.”

Het is duidelijk: Hanne de Vries (1984) is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Al jaren werkt hij als fulltime muzikant en reist hij door het hele land om op allerlei plekken muziek te maken.

Met zijn jarenlange betrokkenheid bij de EO-Jongerendag, Opwekking, Soul Survivor en de Betteld is hij inmiddels een bekend gezicht binnen de Nederlandse kerken. Met zijn muziek spreekt hij vooral jongeren aan, en hij hoopt hen dan ook blijvend enthousiast te maken voor God. Het is zijn verlangen dat ook jongeren die niet zo vaak of nooit in een kerk komen op een laagdrempelige manier met Gods liefde in aanraking komen. Hannes stijl van muziek maken wordt erg positief ontvangen: hij is echt en oprecht, hij weet mensen te raken en te enthousiasmeren. Hanne: β€œDe ontspannen manier waarop ik op het podium sta, helpt mensen zich op hun gemak te voelen en met hun hart te zingen voor God. De sfeer is veilig en men hoeft zich niet beter voor te doen dan men is, want dat doe ik ook niet.”

Hanne bracht vier cd’s uit, waarvan het album ‘Favour’, dat in mei 2016 uitkwam, het meest recente exemplaar is. Op dit album, dat tot stand kwam met de hulp van Britse producers en dat gemixt en gemasterd werd in de Verenigde Staten, vind je acht aanbiddingsliederen met krachtige teksten en vernieuwende arrangementen. Hanne: “Met deze cd hoop ik aan te sluiten bij wat God aan het doen is in ons land. Ik hoop dat de liederen bij mensen, jong en oud, zullen helpen om het vuur van de Heilige Geest in hun hart aan te wakkeren, zodat ze overtuigd raken van onze Vaders liefde voor hen en een leven vol overgave zullen leven, voor onze Here Jezus.” Naast ‘Favour’ maakte Hanne ook het Nederlandstalige album ‘Toegewijd’ (2013), ‘Face to Face’ (2012) en zijn debuutalbum ‘White Flag’ (2010).

Hanne leidt aanbidding door het hele land, van Vriezenveen tot Mijdrecht, van Ermelo tot Rotterdam, in jeugdkerken, op festivals en natuurlijk in zijn eigen gemeente in Veenendaal, Mozaiek0318. In 2013 vierde Hanne zijn 10-jarig jubileum als aanbiddingsleider met een huiskamertour door heel Nederland, getiteld Heilige Huisjes Tour. Hij kwam in meer dan 30 huiskamers, hooizolders, jeugdhonken en zelfs in een discotheek. Hanne woont in Utrecht samen met zijn vrouw met wie hij in 2009 trouwde.

Discografie

2020 2 singles: Armen van Oneindig en Immanuel
2018 CD Not A Fairytale (met daarop o.a. Not a Fairytale)
2016 CD Favour (met daarop o.a. Love Revolution en Breaking News)
2014 2 singles: Burn Bright en No one can take Your love away
2013 EP Toegewijd (met daarop o.a. Ik hou van jou en Jezus, vul ons met Uw Geest)
2012 CD Face to Face (met daarop o.a. Awesome Jesus, Arms of Grace en You are Holy)
2010 CD White Flag (met daarop o.a. You live)

Deze albums zijn als cd’s of downloads te koop in onze webshop.